Infinity Cream

Näokontuuri tõstev ja volüümi taastav näokreem. Kyoto, Zen Ilurituaal Jaapanist

50 ml
Tootekood: 1112017F

Infinity Cream

Näokontuuri tõstev ja volüümi taastav näokreem. Kyoto, Zen Ilurituaal Jaapanist

50 ml
Tootekood: 1112017F

  • Näokreem
  • Pinguldav ja tõstev toime
  • Nahka toitev
  • Vanenemisvastane toime
  • Kortsudevastane toime
  • Taastav toime
155.01 €

3 100.20€/L

Hetkel otsas.

Tõestatud efektiivsus

87%

naistest leidsid, et 28 päevaga nende naha tekstuur on paranenud

Kliinilisel testil osales 23 inimest.

83%

naha volüüm on taastunud

Kliinilisel testil osales 23 inimest.

+19%

näo kontuur rohkem pinguldunud

Kliinilisel testil osales 23 inimest.

Toote kirjeldus

Vananemisvastane näohooldus, mis parandab naha hüdrolipiidi, tõstab näo kontuuri ning vähendab kortse, taastab naha volüümi ja turgori.

Inspireeritud Jaapani Zen traditsioonist on Cinq Mondes laboris loodud INFINITY näokreemi südames eriline kameelia õli mis on pärit Jeju saarelt. Jaapani naised on kasutanud läbi aegade kameelia õli oma lemmik ilurituaalides naha noorendamiseks ja niisutamiseks. Kameelia õli on tuntud oma vananemisvastase omaduste poolest, sisaldab omega 3 ja 6 ning taastab naha loomuliku kaitsebarjääri. Cinq Mondes Laboris on kombineeritud väärtuslik kameelia õli Phyto-Density Complex-ga (peptiidid ja kommiferoliin) , mis kontrollib ja pärsib kahjulikku mõju stressis naharakus. Patenteeritud toimainel on 3 võtme ülesannet: vähendada olemasolevaid kortsujooni, parandada naha kvaliteeti (tihedus, turgor) ja pinguldada näo kontuure. Innovatiivne patenteeritud toimeaine Uvaxine kaitseb naharakke UV kahjulike mõjude eest mis on saadud ensümaatilise biosünteesi ekstraktist ( Jaapani Polygonum), tõeline vananemisvastane kilp mis tugevdab naha loomulikku kaitsevõimet. Rikkalikult siidine koostis muudab nahatekstuuri tihedamaks ning selle tulemusena on näo ovaal rohkem toonuses ja üles tõstetud.

Aroom: koostises on tee ekstrakt, Ilang Ilang ja seedripuu, loodud tunnustatud Prantsuse parfüümimeister Dora Baghriche poolt.

Kasutamine

Kanna toodet igapäevaselt kergelt masseerivate liigutustega hommikul ja õhtul peale Infinity kontsentraadi kasutamist näole kaelale ja dekolteele.  

 

Koostisosad ja toimeained

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Myristate, Lauryl Laurate, Hydrogenated Olive Oil Caprylyl Esters, Glycerin, Myristyl Myristate, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Behenyl Alcohol, Rhus Verniciflua Peel Cera (Wax), 1,2-Hexanediol, Camellia Japonica Seed Oil, Ethylhexyl Palmitate, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid, Alcohol, O-Cymen-5-Ol, Benzyl Salicylate, Commiphora Mukul Resin Extract, Lecithin, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polydatin Glucoside, Trihydroxystearin, Hydroxycitronellal, Linalool, Soy Isoflavones, Sodium Hyaluronate, Hexapeptide-48 Hcl.