Eau de Bengalore©

Bengalore´i fütoaromaatne vesi, Ilurituaal Bengalore´st, Indiast

100 ml
Tootekood: 1123501F

Eau de Bengalore©

Bengalore´i fütoaromaatne vesi, Ilurituaal Bengalore´st, Indiast

100 ml
Tootekood: 1123501F

  • Lõõgastav toime
  • Aroomiteraapia
55 €

550.00€/L

Hetkel otsas.

Toote kirjeldus

Värske ja lõõgastav aromaatne värske vesi kehale, juustele ja padjale kardemon ja vanill
Taj Mahal on tuntud silmapaistva sümbolina mehe armastusest oma naise vastu. Selle ehitas suurmogul Džahan mälestamaks oma abikaasa Mumtazi surma. Mumtazi peeti impeeriumi üheks kaunimaks naiseks ja poeedid kirjutasid tema ilu ülistavaid oode. Mumtaz Mahal tähendab „palee valgust”. Eau de Bangalore© lõhna loojaks on prantsuse tuntumaid parfümeere Jean-Pierre Bethouart. See paeluv India lõhnabukett, mis sisaldab vaniljeekstrakti ja kardemoni essentsõli, pikendab SPA naudinguid sinu oma kodus. Lase end kaasa viia emotsioonidel või lõhna võlul või Eau de Bangalore® aroomibuketil. Kasuta seda julgelt, või avasta mõni teine Cinq Mondes kehasprei, mis sobib kõige paremini sinu tujuga antud ajahetkel. Fütoaromaatne sprei sobib ideaalselt kasutamiseks talvel, rahustamiseks ja pingete vähendamiseks.

Kasutamine

Pihusta lõhna igapäevaselt kehale ja juustele, mis loob enesekindla tunde. Rahustava toime saavutamiseks pihusta oma padjale või kodutekstiilidele. Kasutades lõhna hommikuti peale dušši saad toniseeriva ja värskendava efekti. Kuumadel suvepäevadel hoia lõhna külmkapis, mis annab eriti jahutava ja värskendava efekti. Aroomibukett: Vanilje, kardemon, sandlipuu, basmati riis, sidrun, apelsiin.

Koostisosad ja toimeained

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Benzyl salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Alpha-Isomethylionone, Citral, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Farnesol.