Artisan Shea & Vetiver Callus Softener

Nahapaksendite eemaldaja sheavõie ja vetiveriga

118 ml
Tootekood: CNSC6203

Artisan Shea & Vetiver Callus Softener

Nahapaksendite eemaldaja sheavõie ja vetiveriga

118 ml
Tootekood: CNSC6203

  • Kanna- ja küünenahkade hooldustoode
25.98 €

Toote kirjeldus

Geel aitab efektiivselt pehmendada ja eemaldada nahapaksendeid kanna piirkonnas. Sheavõi niisutab ja pehmendab nahka, vetiver on rahustava ja niiskust taastava toimega ning AHA happed aitavad õrnalt koorides eemaldada paksenenud surnud naharakud.

Kasutamine

Peale jalgade leotust kuivata jalad rätukuga. Kasuta kummikindaid, et kaitsta oma käsi. Kasutades spaatlit, kanna paras kogus pehmendajat otse nahapaksenditele jalgadel. Lase mõjuda 3-5 minutit, eemalda pehmendaja jäägid veega ning seejärel alusta paksendite eemaldamist raspliga. Hoidu üleviilimisest. Loputa jalad veega, et kõik pehmendaja jäägid saaksid eemaldatud. Hoiatus: Pese kindlasti toode maha peale kasutamist. Kasuta pehmendajat ainult paksenenud nahale.

HOIATUS: Mitte kasutada katkisel või marraskil nahal. Nahaärrituse tekkimisel, toode kohe maha peasta. Väldi toote sattumist silma. Kui see siiski juhtub, pese silmi rohke veeba u 15 minutit. Kui ärritus ei kao, pöördu koheselt arsti poole. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Koostisosad ja toimeained

Aqua/Water/EAU, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Menthol, Carbomer, Alcohol, Potassium Hydroxide, Vetiveria Zizanoides (Vetiver) Root Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Carica Papaya Fruit Extract, Glycerin, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Tocopherol (Vit E), Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone