Daily Tinted Multi - Protector

Multikaitsev Tooniv Kerge Päevakreem SPF 50

30 ml
Tootekood: 1112024F

Daily Tinted Multi - Protector

Multikaitsev Tooniv Kerge Päevakreem SPF 50

30 ml
Tootekood: 1112024F

  • Niisutav toime
  • Kõik nahatüübid
  • Sära andev toime
  • Näokreem
  • Pigmendilaike vähendav
  • SPF laia spektriga kaitse
  • Sobib tundlikule nahale
70 €

2 333.33€/L

Hetkel otsas.

Tõestatud efektiivsus

95%

paraneb naha sära, niisutatus ja kaitse, mille koostis pakub väga laia spektriga kaitset (UVA ja UVB ning nähtamatu: sinise valguse ja infrapuna)

Kliinilisel testil osales 20 inimest.

Toote kirjeldus

Ilurituaal: Je Ju Saar, Lõuna Korea
Pärast kolmeaastast uurimistööd on Laboratoires Cinq Mondes välja töötanud kõige ulatuslikuma naha rakukaitse SPF 50. Kerge emulsioonine koostis pakub väga laia spektrit kõigi nähtavate valguskiirte eest: UVA ja UVB ning nähtamatu: sinise valguse ja infrapuna.
Toonitud ja laia kaitsespektriga kerge kreem pakub nahale täiuslikku kaitset fotovananemise mõjude eest, tänu magusa pipra ekstraktide ja looduslikele mineraalidele (tsinkoksiid). Õrnalt toonitud kreem annab koheselt heledama ja ühtlasema jume tänu magnoolia ekstraktile ja looduslikele mineraalsetele pigmentidele, mis on selle murrangulise koostise keskmes.
Daily Tinted Multi Protector on esimene tipptasemel originaalse tekstuuriga linnahooldus! Toonitud Multi-Protector kerge päevakreemi koostis sisaldab vee tilku mis on õliga kaetud, see eriline koostis katab naha täielikult valguskiirte kahjulike mõjude eest, ilma et oleks kleepuvat, rasvast ega raskustunnet nahal. Kreemi näole kandmisel saab näonahk ühtlase läbikumava viimistluse ja uskumatult siidise tulemuse. Toote pideval kasutamine parandab silmnähtavalt naha kvaliteet ja jume.

Aroom: Lootuse lill, Nymphea ja Seeder

Toote pakend: Keskkonna kaitsmiseks on toote tuub taas ringlusse võetav ja koosneb 50% ulatuses taaskasutatud plastist. Karppakend on pärit keskonda säästvast metsamajandamisest ja trükitud köögiviljapõhiste trükivärvidega.

Kasutamine

Kandke toodet tervele näole ja kaelale oma hoolduse lõpetuseks (seerum ,kreem jne..) ja enne meigi tegemist.

Koostisosad ja toimeained

Zinc Oxide, Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Heptyl Undecylenate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Polyglycereyl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Oryza Sativa (Rice) Starch, Polyamide-8, Capsicum Annuum Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Isostearic Acid, Lecithin, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Polyhydroxystearic Acid, Ci 77492 (Iron Oxides), Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Alumina, Stearic Acid, 0-Cymen-5-Ol, Ci 77491 (Iron Oxides), Magnolia Officinalis Bark Extract, Hydrogenated Lecithin, Ci 77499 (Iron Oxides), Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, Limonene, Sodium Salicylate, Tocopherol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate.