Five Flowers Radiance Cream

Viie lille sära andev kreem.Ilurituaal Balilt, Indoneesiast

50 ml
Tootekood: 1112003F

Five Flowers Radiance Cream

Viie lille sära andev kreem.Ilurituaal Balilt, Indoneesiast

50 ml
Tootekood: 1112003F

  • Öko sertifitseeritud toode
  • Niisutav toime
  • Kõik nahatüübid
  • Sära andev toime
55 €

1 100.00€/L

Hetkel otsas.

Toote kirjeldus

Niisutatud ja särav nahk. Sobib kõigile nahatüüpidele
Kerge värskendav niisutaja*. Looduslik austriekstrakt ja naturaalne pärmutter annavad sära. Pehme ja sametine tulemus. Kohene terve sära. Sobiv nii naistele kui ka meestele oma värskendava tekstuuri ja kiire imenduvuse poolest. *Niisutab epidermise ülemisi kihte Kasutamine: Kanna igapäevaselt näole ja kaelale hommikul ja/või õhtul. Sobib kõikidele nahatüüpidele, peamiselt vanusele 20-40 aastat. Kasuta koos Radiant Precious Elixir`i®’ga 21 päeva optimaalse tulemuse saavutamiseks. Ideaalne meigialuskreemiks.

Koostisained: 1 patenteeritud koostisaine: Kombuchka® –sära andev „pika elu seen", mis silub nahka ja taastab kirkuse ja sära. Taimsete toimeainete kompleks: hibisk, gardeenia, frangipani (plumeeria),kananga (ilang-ilang) ja lootos, mis on tuntud ka kui „kõrgeima jumala lilled”, annab nahale sära. Vilgukivi: naturaalne pärlmutter Aroom: sidrunheina ja kananga (ilang-ilangi) eeterlike õlide bukett, loodud tunnustatud Prantsuse parfüümimeister Jean-Pierre Bethouart´ poolt.

Kasutamine

 

Koostisosad ja toimeained

Aqua (Water), Citrus Limon (Lemon) Fruit Water*, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Saccharomyces/Xylinum/Black TEA Ferment, Arachidyl Alcohol, C10-18 Triglycerides, Benzyl Alcohol, Tapioca Starch*, Behenyl Alcohol, Bentonite, Cananga Odorata Flower Water*, Arachidyl Glucoside, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Mica, Limonene, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, CI 77891 (Titanium Dioxide), Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Plumeria Rubra Flower Extract, Linalool, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Geraniol, CI 77491 (Iron Oxides), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Gardenia Jasminoides Fruit Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract