Sublime Brightening Cream

Kirgastav Näokreem. Ilurituaal Lõuna Korea

50 ml
Tootekood: 1112020F

Sublime Brightening Cream

Kirgastav Näokreem. Ilurituaal Lõuna Korea

50 ml
Tootekood: 1112020F

  • Niisutav toime
  • Kõik nahatüübid
  • Sära andev toime
  • Näokreem
  • Pigmendilaike vähendav
  • Lõõgastav toime
  • Värskendav toime
95 €

1 900.00€/L

Hetkel otsas.

Tõestatud efektiivsus

81%

naistest väitsid, et nende nahk on paremini kaitstud uute pigmendilaikude tekke eest.

Testis osales 8 nädala jooksul 22 naist, kes väitsid 81% paremat naha välimust Sublime kreemi ja seerumi koos kasutamisel.

86%

naistest väitsid, et nende ilma meigita nahk on kaunim ja säravam

Testis osales 8 nädala jooksul 22 naist, kes väitsid 86% paremat naha välimust Sublime kreemi ja seerumi koos kasutamisel.

91%

naistest väitsid, et nende naha toon on paranenud juba 4 nädalaga

Testis osales 8 nädala jooksul 22 naist, kes väitsid 91% paremat naha välimust Sublime kreemi ja seerumi koos kasutamisel.

+14%

on säravam ja ilusam jume

Dermatoloogide poolt läbi viidud kliinilises testis osales 8 nädala jooksul 22 naist.

Toote kirjeldus

Niisutav, pigmendilaike ennetav, sära ja naharaku kaitset pakkuv näokreem. Uus innovatsioon ilutööstuses, mis loodi Cinq Mondes laborites, et parandada ja vältida pigmendilaikude teket, taastades samal ajal särav jume. Inspireeritud traditsioonilise Korea farmakopöa taimede jõust,“ portselanist kauni näonaha „ jumest. See kerge ja nahal sulanduv niisutav kreem on loodud jume kaunistama! Magnolia Kobus ja Licorice kompleks omab tugevat näo ja kaela jume ühtlustavat ja pigmendilaikudele korrigeerivat toimet. Magnolia Kobuse lille varred omavad 1000-kordset tugevamat antioksüdandi võimet E-vitamiini omast. Lagritsa juur on 100 koda võimsam pigmendi helendaja, kui C-vitamiin, tänu oma glabriidi sisaldusele – mis on üks võimsamaid looduslikke depigmenteerivaid molekule. Sublime Brightening Cream pakub nahale kolme elementi: ennetab ja korrigeerib pigmendilaike ning pakub naharaku kaitset UV-kiirte kahjulike mõjude eest, tagades optimaalse niisutatuse. Nahk on särav ja jume on ühtlasem. Kreemi koostises sisalduvad antioksüdandid ja Licorice ekstrakt (Lagritsa juur) on pigmendilaikudevastane koostisosa tagab kaitse nii UVA- kui ka UVB-kiirguse eest ja muudavad jume säravaks.Cinq Mondesi Sublime Brightening Cream sisaldab looduslikke toimeaineid, millel ei ole silikooni ega mineraalõli koostist mida saadakse naftakeemiast. Väga efektiivne toode koos tõhusate toimeainetega! Nahk on koheselt hästi niisutatud, saanud tagasi oma mugavustunde ja kaitstud. Aja jooksul muutub nahk silmnähtavalt klaarimaks, ühtlasemaks ja jume kirkamaks ja säravamaks.

Koostisosad: Sohora Japonica, (Jaapani keepuu) kortsude vastane, vabade radikaalide vastane toime, Kameelia õli niisutab ja taastab nahka, Uvaxine kaitseb ja taastab naharakke Likorice, (lagritsa magusjuur) neutraliseerib türosinaasi,ennetab pigmenilaike, Magnoolia Kobus, (Magnoolia) antioksüdant, Lycium Chinese (Goji mari) on C ja B vitamiinide rikas.

Aroom: Lootuse lill, seeder.

Kasutamine

Kasutage esmalt hommikul ja õhtul Sublime Brightening seerumit näole, kaelale ja dekolteele, seejärel kandke näole lõõgastavate massaažiliigutustega Sublime Brightening Cream, et pakkuda oma naharakkudele kaitset.

 

Koostisosad ja toimeained

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Glycerin, Isostearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Butylene Glycol Cocoate, Silica, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, 1,2-Hexanediol, Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Camellia Japonica Seed Oil, Titanium Dioxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Synthetic Fluorphlogopite, Parfum (Fragrance), Chlorphenesin, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Propanediol, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ethylcellulose, Tocopherol, O-Cymen-5-Ol, Polysorbate 60, Sodium Hydroxide, Lycium Chinense Fruit Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Sorbitan Isostearate, Sophora Japonica Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Polydatin Glucoside, Tetrapeptide-30