Sublime Brightening serum

Rikkalik säraseerum, Kyoto, ilurituaal Jaapanist

30 ml
Tootekood: 1112025F

Sublime Brightening serum

Rikkalik säraseerum, Kyoto, ilurituaal Jaapanist

30 ml
Tootekood: 1112025F

  • Niisutav toime
  • Sära andev toime
  • Kaitseb saastatuse eest
  • Seerum
  • Pigmendilaike vähendav
  • Värskendav toime
100 €

3 333.33€/L

Hetkel otsas.

Tõestatud efektiivsus

+91%

ühtlasem jume

Lagritsaga koostisosa efektiivsus on tõestatud tarnija poolt läbi viidud vitro testiga, võrreldes C-vitamiiniga.

+80%

heledam ja säravam jume

Lagritsaga koostisosa efektiivsus on tõestatud tarnija poolt läbi viidud vitro testiga, võrreldes C-vitamiiniga.

+82%

naistest leidsid, et nende pigmendilaigud on vähenenud ja naha välimus oluliselt paranenud

Kliiniline test viidi läbi 22 inimesel.

-23,5%

pigmendilaigud

Kliiniline test viidi läbi 22 inimesel.

Toote kirjeldus

Seerum, mis sisaldab uuenduslikku Magnolia Kobuse ekstrakti ja lagritsajuure kompleksi, et tõhusalt võidelda pigmendilaikude ja tuhmi jume vastu.

Jaapani naiste portselanjume saavutamise kunst on väga sügavalt juurdunud Ilu traditsioon. Nende võrgutavalt õrna läbikumava jume saladus on pärit iidsest „Kampo“ iluretseptist ja Jaapani traditsioonilisest farmakopöast. Jaapani keisrinna Komyo saavutas ideaalse jume just neid iidseid ilutavasid järgides. Võttes arvesse Jaapani naiste kauni portselanjume retseptid, koostas Cinq Mondes uudse sära seerumi näo ja dekoltee piirkonnale. Erilise koostise loomisel on kasutatud Jaapani iidseid tavasid ning innovatsiooni mille tulemusel on seerumi tekstuur tähelepanuväärselt õrn. Kolm ühes seerumis on aktiivaineteks Koostisained: 1.Võimas kombinatsioon Magnoolia ja Lagritsa ekstraktist mis aitab võidelda vananemise ilmingutega ja ühtlustab jumet. Uus aktiivainete ühend on 100 korda tõhusam kui C-vitamiini. 2. Vitamiinide B, C, E ja P kokteil ning rasvhappeid (omega9) ergutavad naharakkude tööd. 3. Patenteeritud toimeaine“ Uvaxine“ tugevdab naha kaitsevõimet ning kaitseb naharakke UVA ja UVB kiirte eest.

Aroom: koostises on Lootuse õied ja seedripuu, loodud tunnustatud Prantsuse parfüümimeister Dora Arnaud poolt.

Kasutamine

Sobib ideaalselt ilukuurina tuhmi naha sära taastamiseks. Kanna 3 tilka seerumit puhtale näole ja dekolteele, seejärel kreemita vastavalt sobiva tootega.

Koostisosad ja toimeained

Aqua (Water), Glycerin, Alcohol, Propanediol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Polyglyceryl-10 Laurate, Imperata Cylindrica Root Extract, Sodium Acrylates Copolymer, Camellia Japonica Seed Oil, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Chlorphenesin, Propylene Glycol, Lecithin, Butylene Glycol, Glycyrrhizic Acid, Sodium Hyaluronate, O-Cymen-5-Ol, Lycium Chinense Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Caprylyl Glycol, Carbomer, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polydatin Glucoside, Sodium Citrate, Sophora Japonica Flower Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Tetrapeptide-30, Limonene, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid, Biotin.