Eau du Siam©

Siiami vesi, Ilurituaal Siiamist

100 ml
Tootekood: 1123505F

Eau du Siam©

Siiami vesi, Ilurituaal Siiamist

100 ml
Tootekood: 1123505F

  • Lõõgastav toime
  • Aroomiteraapia
55 €

550.00€/L

Hetkel otsas.

Toote kirjeldus

Värske aromaatne vesi kehale, juustele ja padjale, värske ja vahuveini lõhnaga Bergamot ja Guaiac puu
Sõna Apasaras, mis tähendab „Vee peal kõndivaid nümfe”, pärineb hinduismi jumaluste panteonist. Need on kaunid jumalikud olendid, keda iseloomustab suurapärane tantsuoskus. Nad kehastavad kõikide meelte sensuaalsust. Eau du Siam© lõhna autor on tuntud prantsuse parfümeer Jean-Pierre Bethouard, kes sai antud aroomi loomisel inspiratsiooni Siiami kuningriigi pühadest lõhnadest. See virgutav ja sensuaalne aroomibukett koosneb bergamoti, seedri-ja guajakipuu essentsõlidest ja jätkab spaamõnusid sinu oma kodus. Lase end kaasa haarata parfüümi Eau du Siam® tsitruselistel ja puidustel lõhnanootidel ning reisi mõttes Siiami kuningriigi südamesse.

Kasutamine

Pihusta lõhna igapäevaselt kehale ja juustele, mis loob enesekindla tunde. Rahustava toime saavutamiseks pihusta oma padjale või kodu tekstiilidele. Kasutades lõhna hommikuti peale dušši saad toniseeriva ja värskendava efekti. Kuumadel suvepäevadel hoia lõhna külmkapis, mis annab eriti jahutava ja värskendava efekti. Aroomibukett: Bergamot, guajakipuu, kaneel, muskaatpähkel, sidrunhein, sidrun.

Koostisosad ja toimeained

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Limonene, Hydroxycitronellal, Citral, Alpha Isomethyl Ionone, Geraniol, Linalool, Citronellol, Isoeugenol, Cinnamal, Farnesol, Eugenol, Benzyl Benzoate.