Whipped Hemp Butter

Kanepiseemne baasil taaselustav ja noorendav kreemvõie purgis kogu kehale

226 g
Tootekood: CNSC1155

Whipped Hemp Butter

Kanepiseemne baasil taaselustav ja noorendav kreemvõie purgis kogu kehale

226 g
Tootekood: CNSC1155

  • Kreemvõie
28.58 €

124.26€/kg

Toote kirjeldus

Pikaajaliselt niisutavate koostisosadega kreemvõie, mille vahustatud teekstuur hõlbustab kasutamist ja nahka imendumist. Kohene tulemus, jätab naha siidiselt pehmeks ilma rasvaseks tegemata. Kanepiseemneõli on noorendava ja rahustava toimega ning sisaldab omega 3 ja 6 rasvhappeid, E-vitamiini, foolhapet ning C-vitamiini. Cupuacu seemne võie on toitva ja niisutava toimega ning sisaldab rasvhappeid , antioksüdante ja flavanoide. Chiaseemne õli on niisutava ja taasatava toimega ning sisaladab rohkelt omega 3 rasvhappeid.

Kasutamine

Kandke kreemi masseerivate liigutustega kätele, jalgadele või kogu kehale et toita ja sügavniisutada nahka.

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida toote kokkupuudet silmadega, kui see on juhtunud, loputage silmi rohke veega. Kui toote kasutamisest tekib allergiline reaktsioon, lõpetage toote kasutamine.

Koostisosad ja toimeained

Aqua (Water) (EAU), Cahamus Tinctorius, (Safflower) Seed oil, Cyclopentasiloxane, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Ethylhexyl (Octyl) Palmitate, Propanediol, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyacrylate, Crosspolymer-6, cetearyl alcohol, Dimethiconol, Caprylyl methicone, Capryllic/Capric Triglyceride, Butyrosperum Parkii (Shea) Butter, Hydroxylethyl Acrylate/Sodium Acryloyl Dimethyl Taurate Copolymer, Cetearyl Glucoside, Tocopherol, Tetrasodium, Glutamate,Diacetate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Acacia Catechu Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Ethylhexylgycerin, Vanilla Pianifolia Fruit Extract, Theobroma Grandiflorum (Cupuacu) Seed Butter, Squaiane , Salvia Hispanica (Chia) Seed Oil, Rosmarionus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf extraxt, Cucumis Sativus (Cucumber) fruit extract, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Camelia Sinensis (Green tea) leaf extract, Bioflavonoids, Citric Acid