Phyto- Aromatic Shower and Bath Oil Atlas

Fütoaromaatne duši-ja vanniõli (Atlas, Maroko)

200 ml
Tootekood: 1161001F

Phyto- Aromatic Shower and Bath Oil Atlas

Fütoaromaatne duši-ja vanniõli (Atlas, Maroko)

200 ml
Tootekood: 1161001F

  • Õline koostis
  • Kõik nahatüübid
  • Lõõgastav toime
  • Aroomiteraapia
  • Värskendav toime
30 €

150.00€/L

Hetkel otsas.

Toote kirjeldus

Aromakoloogiline ilurituaal ®
Dušši-ja vanniõli, mis tasakaalustab ja õrnalt lõhnastab nahka. Ilurituaal Atlas – Maroko : Energiat andev dušši ja vanniõli.
Fütoaromaatsed dušši- ja vanniõlid® seovad endas eeterlike õlide ja värvide väe, tagades vastava isikliku heaolu tunde: lõdvestus, harmoonia, meditatsioon … Need seosed on konkreetsed ja isiklikud vastused originaalsele ravile. CM töötab viie lõhna ja värvi kombinatsiooniga, mis põhinevad traditsioonilise hiina rahvameditsiini teoorial viiest elemendist, mis tagavad 5 kasulikku tulemust.

Kasutamine

Tee õli valik vastavalt hetke tujule lõhna ja värvi järgi. Dušši all kasutades, kanna õli niiskele nahale. Vannis kasutades, lisa vanniveele 2 korgitäit õli. Vesi muutub piimjaks ja tekib õrnalt lõhnastatud vaht. Loputa keha ja naudi satiiniselt pehmet ja õrnalt lõhnastatud nahka. Aroomibukett : Ilurituaal Atlasest, Marokost: apelsinipuu õied ja lehed.

Koostisosad ja toimeained

Polysorbate 20, Laureth-4, Tipa-Laureth Sulfate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Sodium Laureth Sulfate, Sweet Almond Oil Peg-8 Esters, Parfum (Fragrance), Silica Dimethyl Silylate, Propylene Glycol, Limonene, Tocopheryl Acetate, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate), Eclipta Prostrata (False Daisy) Extract, Ethylhexyl Salicylate (Octisalate), Geraniol, Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone), Bht, Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Moringa Oleifera (Moringa) Seed Oil.